Raffles Hotel i Singapore

När du besöker Singapore kommer du att mötas av en stor massiv byggnad i klassisk stil. Detta kommer att vara det välkända och exklusiva Raffles Hotel i Singapore. När du vill ha det bästa du kan få i Singapore gällande en hotellvistelse är det inget snack om saken. Den bästa upplevelsen får du helat klart på Raffles Hotel! Här kommer en vistelse till Singapore inte vara komplett om du inte i alla fall har besökt detta fina hotell. På detta hotel har W. Somerset Maugham och Rudyard Kipling varit gäster, och den välkända drinken Singapore Sling skapades för första gången i hotellets bar.

Vad kan du förvänta dig av hotellrummen på Raffles Hotel?

När du har bokat ett hotellrum på Raffles Hotel i Singapore, kommer du att ha valet från ett brett utbud av enkelrum, dubbelrum, sviter och även de rum som faktiskt liknar hela bostäder. Här finns det möjligheter till all dem lyx du kan drömma om. Stilen på rummen går i exotiskt klassisk stil som för tankarna till safari och heta nätter i tropiska klimat till det glamorösa festlivet. Raffles Hotel i Singapore är verkligen ett hotell som inriktat sig på alla de som vill ha en trevlig plats att bo under sin härliga semester.

Övriga upplevelser på Raffles Hotel i Singapore

När du ser till de övriga upplevelserna du kan få ut av en vistelse på Raffles Hotel i Singapore, kommer du att finna massor att välja mellan. Här finns den fina restaurangen där du garanterat kommer att trivas och älska den goda maten. Du väljer mellan det traditionella köket eller de specialiserade rätter som ingår i den inhemska matkulturen. Här kan du sitta i Long bar som är den bar som uppfann Singapore Sling och få precis vilken drink du vill. Därefter kan du gå in i The Bar & Billiard Room för en skön avkoppling med några timmars spelande om du så önskar.

Other Post You May Like