La Mamounia Hotel i Marrakesh, Marocko

Som vanligt på denna sida tas det bara upp lyxiga hotell i världsklass, och La Mamounia Hotel i Marrakesh är absolut inget undantag. Här finner du ett hotell i världsklass och kanske Marockos absolut bästa. På La Mamounia Hotel som öppnade på 1920-talet har de funnits gäster som Winston Churchill, Marlene Dietrich och Charlie Chaplin för att bara nämna några. Även Alfred Hitchkock användes sig av detta hotel som bakgrund i en scen ur filmen ”Mannen som visste för mycket”. Det som gör La Mamounia Hotel så bra är dess utveckling till modern tid samtidigt som det behållits den klassiska känslan, vilken smakfullt blandas med moderna inredningsdetaljer.

Hur ser rummen ut på La Mamounia Hotel?

När det handlar om de rum som erbjuds på La Mamounia Hotell i Marrakesh kommer du att få en blandning av modern lyx och klassisk Marockansk design. Här är det stora rum som gäller med bara de bästa och mest exklusiva möbler du kan tänka dig. På rummen finns även en balkong som oftast ligger ut mot en bedårande utsikt över vacker grönska för att i horisonten mötas av de låga byggnaderna från staden Marrakesh.

Övriga upplevelser att njuta av

När du verkligen vill uppleva all den lyx du kan få på ett hotell med fantastiskt kunnig och service medveten personal, kommer du som gör valet av detta fina hotell att göra ett av de bästa val du någonsin gjort. Här kommer du att finna pool och relaxavdelning samt även en högklassig restaurang tillsammans med en elegant bar, där du verkligen kan få de fina och läskande drinkarna av en professionell bartender. Det bästa med La Mamounia är nog ändå den smakfulla utsikten som lämnar kvar många härliga bilder och minnen från dina upplevelser på detta lyxiga och välkända hotell i Marocko. En vistelse och en resa du aldrig glömmer.

Other Post You May Like