Kosta Boda Art Hotel i Kosta, Sverige

När du vill ha ett hotell som ger dig det där lilla extra ska du välja Kosta Boda Art Hotel i Kosta. Här finner du ett modernt och lyxigt hotell som på ett smakfullt sätt visar upp vad som verkligen har gjort denna plats i Sverige känd över hela världen. Här har hela hotellet inretts med fina glasföremål från det välkända glasbruket i Kosta. Samtidigt får du naturligtvis allt det som ett lyxigt hotell med bra service ska ge dig.

Prisvärda hotellrum på Kosta Boda Art Hotel

De rum du kan hyra på Kosta Boda Art Hotel i Kosta är av mycket hög kvalitet, till det faktiskt facila priset från 1795 kronor. Givetvis inkluderas en exklusiv hotellfrukost med allt du kan önska dig, allt för att göra din vistelse så bra som möjligt. När det gäller rummen kan du även här välja allt från enkelrum, dubbelrum till större sviter.

Njut av upplevelsen

Det är dock inte bara rummen och dess höga kvalitet på möbler och känsla som gör att du besöker Kosta Boda Art Hotel i Kosta. Det är för de övriga upplevelserna du får som blandar modern inredningsdesign med högteknologiska funktioner. Här får du en exklusiva restaurang med mat från världens alla hörn och lokala delikatesser i en salig blandning. I övrigt har du den blå glasbaren som kommer att ge dig en helt ny känsla av barlivet i Sverige. Du får heller inte missa den undervattensutställning som finns. Ta dig ett dopp i poolen och dyk ner för att uppleva världens mest unika och våta konstutställning, där du får se exklusiva och underbara glasföremål. Kosta Boda Art Hotel i Kosta kommer inte att göra dig besviken. Här kommer du att få uppleva den lyx och avslappning som du behöver. Allt detta tillsammans med en unik och professionell service!

Other Post You May Like