Hotell W i Barcelona

Det magnifika Hotell W är beläget i stadsdelen Barceloneta i Barcelona och har en fantastisk utsikt över havet och den närliggande stranden. Hotellet, som invigdes så sent som 2009, är designat av arkitekten Ricardo Bofill och har snabbt blivit en av Barcelonas mest välkända byggnader.

Hotellet är hela 99 meter högt vilket gör det till en av Barcelonas högsta byggnader och både dess höjd och placering är inte helt okontroversiell. Dess design och popularitet har dock tystat flera av kritikerna och idag anses Hotell W vara ett det mest exklusiva hotellen i Barcelona.

Rummen på Hotell W

Hotell W har hela 473 rum och 67 sviter som alla håller en mycket hög klass. Rummen kännetecknas av en avantgardistisk inredning med alla tänkbara bekvämligheter för dig som vill ha det där lilla extra. I alla rum på Hotell W finns bland annat en plattskärms-TV och schäslong. Badrummen är utrustade med en regndusch.

Takbaren ECLIPSE

Även om rummen är fantastiska på Hotell W finns det flera anledningar att lämna dem. Det finns exempelvis två helt utsökta restauranger där den ena (BRAVO24) har en Michelinstjärna. Den mest spektakulära upplevelsen på Hotell W är dock Takbaren ECLIPSE som ligger på hotellets 26e våning. En drink här är mycket populärt och medans du njuter av din drink har du en alldeles unik utsikt över Barcelona.

Övriga hotell i Barcelona

Att bo på Hotell W är inte billigt men planerar du ett besök till Barcelona ska du inte avskräckas av priserna här. Gör du en snabb sökning på “Hotell Barcelona” kommer du snabbt inse att utbudet av hotell i staden är enormt. Barcelona är förvisso en mycket populär turiststad och trycket på hotellen kan vara högt, inte minst i närheten av stranden under sommarmånaderna. Har du dock bara lite framförhållning ska du inte behöva oroa dig för att kunna hitta ett bra och billigt hotell i Barcelona.

Mer info

Är pengar inga problem för dig och du vill bo riktigt spektakulärt under din vistelse i Barcelona är Hotell W definitivt ett alternativ du ska överväga. Mer information om hotellet samt information om priser och tillgänglighet finner du på deras officiella hemsida.

Lycka till!

Other Post You May Like