Hotel Du Cap-Eden-Roc på Franska Rivieran

Om du är den som gillar att vara nära vattnet och uppleva alla den lyx du kan finna vid ett boende på din semester kommer du att älska Hotel Du Cap Eden-Roc som ligger på Franska Rivieran. Här har besökare som Madonna och Robert DeNiro varit gäster, vilket förmodligen talar om hur hög klass detta exklusiva hotell håller. Hotellet öppnades redan 1870 och detta dyra hotell är placerat vid en klippa nära havet och har en yta av hela 22 tunnland. På detta hotell får du betala en stor summa pengar, men vad gör det när det är lyx i överflöd som väntar dig som besökare.

En lyxigare upplevelse är svårt att hitta

När det gäller de rum som finns på detta hotel kommer du att få en lyx som stämmer samman med både plats och övrig stil. Här har det genom åren renoverats, men allting går fortfarande i klassisk fransk stil som är känd världen över för sin lyxiga och gigantisk upplevelse och atmosfär. Här finns allt från fantastiska badrum, mjuka moderna madrasser och naturligtvis wifi och alla andra moderna saker du kan tänkas behöva. Hotellet har 104 rum och 14 sviter, givetvis ingår också en lyxig frukost i priset du betalar.

Övriga upplevelser på Hotel Du Cap Eden-Roc

När du besöker detta hotell kommer du att få tillgång till mycket fina upplevelser. Här finns bland annat en pool som har sprängts in i de natursköna klipporna för ett skönt och trivsamt bad. Det finns även en fantastisk restaurang och bar som ser till att du får all den fina och goda mat och dryck du önskar från det franska köket. Det bästa av allt är nog utsikten från hotellet som är mer än underbart. Just utsikten och det natursköna området kommer göra att du definitivt kommer att vilja stanna en dag längre, eller varför inte två.

Other Post You May Like