Grand Hotell i Stockholm, Sverige

Om du ska mäta de svenska lyxhotellen med den gigantiskt höga prisklass som finns på övriga platser i världen, kommer du kanske att bli glatt överraskad. Här får du en enormt hög kvalitet men till ett faktiskt mycket lägre pris sett till internationell standard. Ett exempel på detta är Grand Hotel i Stockholm, som många gånger klassificerats som Sveriges lyxigaste hotell. Här hittar du precis allt du behöver med priser från blyga 3655 kronor per natt. Det var även på detta hotell som prinsessan Madeleine och Chris O’Neill hade den omtalade förfesten inför sitt bröllop.

Vad kan du förvänta av Grand Hotell?

Grand Hotel är en stor hotellkedja över hela Sverige, men den klass du får på ditt rum och övrig service ser du inte mer än i Stockholm. Här får du stora fina rum, dekorerade med klassiska möbler i modern design. Naturligtvis kan även du som vill vara nära kontoret dra nytta av snabb Internetuppkoppling i alla rum och övriga platser. Något som du också får på Grand Hotel i Stockholm är en skön natts sömn i mycket exklusiva sängar. Här finns det allt från enkelrum, dubbelrum och sviter upp till den omtalade Bernadotte sviten att välja på när du vill göra livet lite extra lyxigt.

En lyxig upplevelse för den som är ute efter det där lilla extra

Allt det övriga som du får på Grand Hotell i Stockholm är också kantat av guld. Här finner du den mycket uppskattade och omtalade Mattias Dahlgrens Matbaren, som är en av Sveriges mest prisbelönta restauranger med Michelinutmärkelser. För dig som uppskattar en bra utsikt blir det fest. Här kommer du att få en vacker vy på balkongen av det Kungliga slottet. På det kommer kompetens personal som ser till ditt bästa i alla lägen. Vad mer kan du begära från en bra hotellupplevelse i Sverige? Kanske du tar semester på hemmaplan nästa gång och upplever Grand Hotel i Stockholm.

Other Post You May Like