Cliveden House i Berkshire, England

När du vill leva på ett hotell av mycket hög klass och massor av historia, kommer Cliveden House i Berkshire, England att vara ett av dina bästa val. Naturligtvis är detta ett mycket lyxigt och dyrt hotell, men har du guldbyxorna på dig är du mer än välkommen att boka ett rum. Cliveden House är ett hotell som har den klassiska engelska stilen på sin inredning i alla från lobby och restaurang till de underbara rummen. På detta hotell har gäster som Winston Churchill och Charlie Chaplin varit återkommande gäster. Mest känt kanske detta hotell är för Profumo-skandalen från 1961 som störtade Premiärminister Macmillan’s regering.

Sov gott i ett rum fyllt av lyx

När du får ditt rum på Cliveden Hotel kommer du genast att bli glatt överraskad. Naturligtvis har du betalt för lyxen men det är också bra när det verkligen syns och känns. Här får du stora vackra rum med eleganta och robusta möbler av engelsk klass. Inredningen ger dig känslan av en resa tillbaka i tiden. Lugn och ro sprider sig i kropp och sinne och du sover underbart i de stora lyxiga sängarna som även de är av högsta kvalitet.

En underbar och fantastisk upplevelse du bara inte får missa

Det första och det absolut största du känner av alla upplevelser du får på lyxiga Cliveden House i Berkshire är känslan av att vara i ett riktigt mysigt hem. Här känns det inte som ett hotell. På både utsidan av själva byggnaden, dess omgivningar och även i den fina restaurangen får du känslan av historiska vingslag som kanske bara detta hotell i världen kan få dig att uppleva. Är du den som älskar gammal tradition med modern service av högsta klass är det Cliveden House i Berkshire, England, som du ska uppleva för att komplettera livet med något underbart och fantastiskt.

Other Post You May Like