Chateau Marmont Hotel i Los Angeles

Är du den som älskar hög klass och allt som gör livet värt att leva? Är du samtidigt intresserad av att höra väggarna tala om när olika filmstjärnor från den klassiska filmens tid var på besök? Då är du den som ska göra valet av klassiskt och unikt inredda Chateau Marmont Hotel i Los Angeles. Här kommer du att få precis den fina upplevelse du söker efter. Detta hotell blev fantastiskt populärt redan samma år som det öppnades, vilket var år 1929. Hit kom Howard Huges, Marilyn Monroe och sedan Fanna Judy Garland spelandes på hotellobbyns piano.

Vad kan du förväntas av rummen på Chateau Marmont?

Om du är den som verkligen uppskattar fina och stora rum dekorerade med klassiskt antika möbler av högsta kvalitet, kommer du inte att bli besviken. Hotellrummen upplevs inte som ett rum utan snarare som en egen lyxig liten lägenhet med allt du kan tänkas behöva under din vistelse. Dessutom säger ryktet att den arkitekt som skapade hotellet gjorde det efter Chateau D’ Ambroise, där Leonardo Da Vinci ryktas vara begravd. Bara det kan kännas som något alldeles extra och göra hotellet värt ett besök eller två.

Andra unika upplevelser på Chateau Marmont

Att vara den som är intresserad av klassisk film kommer att vara ett plus när du tar upp alla känslor och historier runt detta eleganta och exklusiva hotell. Bli heller inte förvånad om det står en filmstjärna som du känner ingen i hotellobbyn för att checka in. Här kan allt hända, då detta hotell är ett populärt val av kändisar från hela världen. I övrigt är hotellets alla platser som restaurang och bar samt relaxavdelningar smakfullt dekorerade i klassisk stil. Dessa håller en hög klass som verkligen kommer att förgylla din upplevelse som ett av de bästa hotellen du besökt. Här möts ny teknik och klassisk stil med dagens osynliga service av högsta kvalitet.

Other Post You May Like