Besök Paris och det välkända Ritz Hotel

När det talas om den stora hotellkedjan The Ritz, kommer många säkert att känna igen detta. Här osar det kvalitet och det syns verkligen på det pris du får betala för att bo på dessa hotell. Här ska det handla om The Ritz i Paris, som förmodligen är det mest kända hotellet i denna kedja. På detta fina och lyxiga hotell kostar en natts boende cirka 7000 svenska kronor. Detta är naturligtvis inte något som alla har råd med. För de som vill ha det bästa och hellre spenderar pengar på hotellupplevelser än allt annat kan detta hotell verkligen vara något utöver det vanliga.

Rummen på The Ritz i Paris

När det gäller de rum du hittar på The Ritz i Paris kommer dessa att vara av högsta kvalitet. Här får du stora lyxiga rum som varierar mellan 35 till 40 kvadratmeter. Rummen är inredda med exklusiva möbler vilket ger en känsla av att leva i en stor och lyxig lägenhet. Tanken är att hotellrummen ska upplevas som en mindre lägenhet, vilket hotellet verkligen lever upp till. Naturligtvis satsar detta hotell mest på weekend och semesterresenärer, men med bra wifi och ett stort business center kommer det även att tilltala de som vill vara nära kontoret under sina resor.

Övriga upplevelser på The Ritz Hotel i Paris

Förutom de fina rummen med allt du behöver får du tillgång till en rad lyxiga upplevelser på The Ritz. Här finns det en mycket känd bar som har varit med i många filmer, samt en restaurang med utmärkelser och Michelin stjärnor. Det finns även ett fantastiskt spa och en underbar pool-avdelning att njuta av. Det bästa av allt är att över 600 personer jobbar på hotellet och finns där för att göra just ditt besök extra unikt. Den stora personalskaran är dock inget som du märker av, utan personalen finns där när du behöver och ger dig som besökare en överlägsen service.

Other Post You May Like